Wahl Balding Clipper Tondeuse

Merk: Wahl

Model: WA8110-016

Streepjescode: 5 037127 003022

€94, 98

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Wahl
Wahl Balding Clipper Tondeuse

Balding Clipper Tondeuse

De Wahl Balding Clipper is een tondeuse uit de 5-Star Series en is speciaal ontworpen voor Afro kapsels. Deze tondeuse is geschikt voor het fijne werk en het creëren van een mooie fade. Het snijmes van deze tondeuse is niet verstelbaar en heeft een extra fijne vertanding, zodat er kort op de huid kan worden gesneden. De kniplengte zonder opzetkam is 0.4mm. Wil je toch meer lengte creëren? Gebruik dan de bijgeleverde opzetkammen van 1.5mm en 4.5mm. 

Met deze tondeuse snij je het haar tot kort aan de huid en leg je de perfecte basis voor een fade. De Wahl Balding Clipper is geschikt voor alle haartypes en texturen. 

Eigenschappen

  • Geschikt voor alle haartypes en texturen
  • Kleur: Bordeauxrood
  • Lengte snoer: 2.4m 
  • Gewicht: 610g
  • Motor: V5000
  • Spanning: 240V, 50Hz
  • Mes breedte: 40mm
  • Opzetkammen: 1.5mm en 4.5mm

Inbegrepen

De Wahl Balding Clipper Tondeuse wordt geleverd met een platte zwarte bovenkam, pre-shave borstel, mesbescherming, tondeuse/trimmer schoonmaakolie, twee onderhoudsborstels en opzetkammen. De opzetkammen worden in de volgende afmetingen bijgeleverd: 1.5mm en 4.5mm. 

Reviews

Jimmy

3/5

14 januari 2015

Product prima, heel tevreden mee. Kappersproducten.nl minder tevreden mee. Levering goed maar er werd geadverteerd dat je er gratis WAHL Blade Ice Coolant Lubricant Cleaner bij kreeg en dat heb ik NIET ontvangen. Ook na gemaild te hebben zelfs geen reactie ontvangen...(kpnlreactie)Beste Jimmy, vervelend dat je de WAHL Blade Ice niet ontvangen hebt. Wij sturen hem na!

B.N.

3/5

22 februari 2014

Snelle levering,alleen een andere balding clipper tondeuse gekregen dan die op de afbeelding staat op de site van kappersproducten.(kpnlreactie)Er stond een te donkere afbeelding bij waardoor de kleur anders leek. De afbeelding is aangepast. Onze excuses voor het ongemak.

Vaak samen gekocht