Haarblog

Op het blog van Kappersproducten.nl lees je alles over de laatste haartrends, ontwikkelingen en stylingtips. Kijk snel verder!

Plasticvrij douchen met Loofy's

14 april 2021

Met Loofy's zorg jij voor een plasticvrije badkamer! De shampoo- en conditioner bars van Loofy's zitten in recyclebare aluminium blikjes. Hierdoor zijn de producten super handig om mee te nemen en 100% recyclebaar!

Nieuw: KIS Green

7 april 2021

KIS Haircare komt met een geheel nieuwe lijn: KIS Green! Wil jij meer te weten komen over deze 100% vegan lijn? Lees dan snel verder!

Silk Press Treatment

21 oktober 2020

Een Blow Out oftewel Silk Press Treatment is een techniek die gebruikt wordt om je haar zonder chemicaliën steil te maken. Door diepe vochtinbrengende compacte conditioners te gebruiken maak je de behandeling een stuk aangenamer.

Kroes Haar

21 oktober 2020

Natuurlijk kroeshaar is in ieder geval haar wat niet chemisch behandeld is. Het is een haartype dat zich kenmerkt door heel veel kleine krulletjes. Doordat het haar zo fijn krult valt het haar niet naar beneden zoals bij glad haar wel het geval is. Het haar groeit meestal omhoog en valt dus minder snel omlaag

CG Methode

9 juli 2020

Iedereen die bezig is met een krullen journey zal ongetwijfeld het begrip CG methode hebben zien passeren.

Natural hair

14 juni 2020

Een vraag die bijna iedereen wel eens heeft gehad. Wellicht heb je inmiddels één of meerdere fijne stylingsproducten gevonden, maar speciaal voor degene die nog twijfelen of al jaren opzoek zijn naar het perfecte product schrijf ik deze blog.