Kleur

Filters

108 producten

Kleur

Professionele haarkleuring

Je haar thuis kleuren met een professionele haarkleuring, wie doet het tegenwoordig niet? Het is ten eerste super gemakkelijk en nog voordelig ook! Bij Kappersproducten.nl hebben we een groot assortiment aan professionele haarkleuringen voor iedereen. 

Zo hebben we professionele permanente haarkleuringen, semi-permanente haarkleuringen (kleurspoelingen), blondeer, kleurmaskers, haarverf voor mannen en nog veel meer. Volgens veel van onze klanten is Majirel van L'Oréal, Koleston Perfect van Wella of Color Kera Cream van KIS de beste haarverf. De meest populaire semi-permanente haarkleuringen zijn de L'Oréal LuoColor en de Wella Color Touch.

Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan een kijkje hierboven. 

Professionele permanente haarkleuring

Indien je op zoek bent naar een professionele haarkleuring heb je twee opties: permanente haarkleuring (haarverf) of semi-permanente haarkleuring (kleurspoeling). Tussen haarverf en kleurspoeling zit een groot verschil.

Professionele haarkleuringen worden voor het verven gemengd met een kleurontwikkelaar (waterstofperoxide). Dit kan 6%, 9% of 12% zijn. Door de kleurontwikkelaar wordt de haarverf opgenomen door het haar. Het voordeel hiervan is dat de kleur niet snel zal vervagen. Een nadeel is dat je na verloop van tijd uitgroei krijgt. Aangezien haar ongeveer 1 centimeter per maand groeit verven de meeste mensen het haar dan ook elke 4 tot 6 weken.

Professionele semi-permanente haarkleuring

Een professionele semi-permanente haarkleuring (kleurspoeling) zal daarentegen geleidelijk vervagen bij elke wasbeurt. Kleurspoelingen worden aangebracht op het haar met een kleurontwikkelaar tussen de 1,9% en 3%. Een kleurspoeling geeft over het algemeen meer glans en gezonder haar. Het nadeel is dat je vaker je haar zal moeten kleuren.

De beste keuze voor jou

Bij Kappersproducten.nl helpen we je graag bij het uitkiezen van de juiste professionele haarkleuring. Heb je twijfels over een bepaalde haarkleuring? Of wil je simpelweg advies ontvangen? Dan zijn wij er voor jou! 

Mail ons via info@kappersproducten.nl of neem telefonisch contact met ons op (0299) 64 12 20.