Service

Vragen

Heb je vragen? Dan kan je ons telefonisch berijken op (0299) 641 220 (maandag t/m zaterdag, 9.00-17.00) of stuur een bericht via de contactpagina.

Verkeerde levering

Heeft u een verkeerd product ontvangen? Gebruik het retourformulier (onder aan de pagina onder "Mijn Account") om ons op de hoogte te brengen. Wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.

Wettelijke garantie

Een product moet doen wat u als koper er redelijkerwijs van mag verwachten. Een product hoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Mocht het product niet aan de verwachtingen voldoen, herstellen wij dit product kosteloos of sturen een vervangend product op. Indien het product onder de wettelijke garantie valt vergoedt Kappersproducten.nl alle verzendkosten. U ontvangt het vervangende of herstelde product dus zonder kosten. Stuur het product op naar:

Kappersproducten.nl
Kwadijkerkoogweg 13a
1442 LA Purmerend

Defect product

Als Kappersproducten.nl zijn wij verantwoordelijk voor het leveren van een goed product. Wij doen onze uiterste best om u een product te leveren zonder defecten. Mocht er toch een defect voorkomen dan zorgen wij voor herstel of een vervangend product. Je hebt minstens één jaar garantie op alle electronische appratuur. Indien uw apparaat defect is stuurt u deze met een bewijs van aankoop op naar:

Kappersproducten.nl
Kwadijkerkoogweg 13a
1442 LA Purmerend

Een product moet doen wat u als koper er redelijkerwijs van kan verwachten. Als Kappersproducten.nl zijn wij verantwoordelijk voor het leveren van een goed product. Wij doen onze uiterste best om u een product te leveren zonder defecten. Mocht er toch een defect voorkomen dan zorgen wij voor herstel of een vervangend product. Je hebt minstens één jaar garantie op alle electronische appratuur. Indien uw apparaat defect is stuurt u deze met een bewijs van aankoop op naar:

Kappersproducten.nl
Kwadijkerkoogweg 13a
1442 LA Purmerend

Zorg voor voldoende frankering en verzekering. Binnen drie dagen na ontvangst neemt één van onze medewerkers contact met je op. Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit.