SweetBunnyHare Sweet Bunny Hair Vitamin Vegan (60 gummies)

Merk: SweetBunnyHare

Model: 3018120

Streepjescode: 8 718754 320214

€24,95

€22, 95

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

SweetBunnyHare
SweetBunnyHare Sweet Bunny Hair Vitamin Vegan (60 gummies)
SweetBunnyHare Sweet Bunny Hair Vitamin Vegan (60 gummies)
SweetBunnyHare Sweet Bunny Hair Vitamin Vegan (60 gummies)

8%

korting

Sweet Bunny Hair Vitamin Vegan (60 gummies)

De Sweet Bunny Hare Hair Vitamins zijn zachte, heerlijke kauwbare gummies die het haar versterken. Biotine is één van de belangrijkste ingrediënten van Sweet Bunny Hare Hair Vitamins. Dit wordt gebruikt om de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid te stimuleren, die nodig zijn om groei in de hoofdhuid te bevorderen. 

Deze vegan vitaminen zijn op smaak gebracht met natuurlijke bessen voor een zoete natuurlijke smaak. Twee Bunnys per dag zorgen ervoor dat u alle voedingstoffen binnenkrijgt om de elasticiteit, lengte, glans en gezondheid van uw haar te verbeteren.

Waarom suikervrij?

Veel gehoorde feedback van klanten was dat de hoeveelheid suiker van Sweet Bunny niet in hun gezonde levensstijl past. Daarnaast hebben we Titianium Dioxide er ook uit gehaald. TD is niet per direct giftig of slecht maar er zijn vele onderzoeken gaande naar eventuele gevolgen van gebruik van TD. TD zorgt voor de witte basis kleur en draagt niet bij aan mooier en langer haar. Daarom wordt de bunnie ook semi-transparant roze.

  • Vegan
  • Sugar free
  • Cruelty free
  • Soy free
  • Gluten free
  • Titanium Dioxide free

Ingredienten

Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D2, Vitamin E, Vitamin B-6, Folic Acid, Vitamin B-12, D-Biotin, Pantothenic Acid, Choline, Zinc, Iodine en Inositol.

Gebruik

Twee keer per dag innemen.

* dit artikel valt onder de categorie serviceproducten

Reviews

Nog geen reviews.