Schwarzkopf Vario Blond Extra Power (450gr)

Merk: Schwarzkopf

Model: VBP-2

€42, 96

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Schwarzkopf
Schwarzkopf Vario Blond Extra Power (450gr)

Vario Blond Extra Power (450gr)

Tot 8 levels oplichtend vermogen,met anti-geel effect.

Blond is de populairste haarkleur bij vrouwen en daardoor ook de nr. 1 trendkleur. Blondeerproducten zijn de aller-krachtigste producten die de kapper ter beschikking heeft, als hij wil voldoen aan de hoge eisen die blonde klanten stellen.

Blonderen is het voorzichtig ontkleuren van het haar om een permanent resultaat te creëren. Maar het kan moeilijk zijn om de populaire koele, blonde tinten te realiseren, zodat de hulp van een professional nodig is.

Met Schwarzkopf Professionals IGORA Blondeerproducten kan u systematisch en eenvoudig de perfecte blonde haarkleur voor uw klanten creëren.

Reviews

Linda

5/5

27 maart 2013

Ik ben lichtblond van mijzelf, wilde wat anders, heb toen een donkere blond variant genomen (kleur a la Jennifer Aniston), goed gelukt overigens, maar iedereen zag mij liever blond. Ik wilde niet mijn volledige haar weer blond verven en heb gekozen voor dit product. Had twijfel tussen coupe soleil of high lights en heb uiteindelijk coupe soleil gekozen en het is waanzinnig gelukt. Geen gele gloed, echt mooit blond en genuanceerd door mijn haar. Ben super blij!! Aanrader voor als je coupe soleil of high lights wilt. Ik heb wel de minimale inwerktijd genomen van 20 minuten. Was bang dat het té blond zou worden, dus dat was goed ingeschat.