Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Silver Shampoo (1000ml)

Merk: Schwarzkopf

Model: 2721761

Streepjescode: 4 045787 722857

€35, 09

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Schwarzkopf
Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Silver Shampoo (1000ml)

Bonacure Color Freeze Silver Shampoo (1000ml)

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Silver Shampoo is speciaal voor wit en grijs haar. Deze zilvershampoo gaat gele en warme tinten in blond, grijs of wit haar tegen. Geeft licht haar weer een natuurlijke kleur en uitstraling.

Voor een intensieve kleur zelfs na 30 wasbeurten. Het nieuwe Schwarzkopf Bonacure Color Freeze zorgt voor 90% langer kleurbehoud, zelfs na 30 wasbeurten. Het COLOR FREEZE COMPLEX verlengt de kleurintensiteit en beschermt de haarstructuur doeltreffend tegen UV-stralen. Voor sterk, gezond haar vol veerkracht en glans.

UV-FILTER: externe invloeden, zoals het ultraviolette licht van de zon, kunnen het kleurresultaat na verloop van tijd vervagen. Daarom moet gekleurd haar extra beschermd worden om zijn subtiele glans te behouden. Verzorgingsproducten met een UV-filter helpen de kleur te behouden, zonder het haar te overbelasten.

COLOUR STABILISER: een defensief schild dat het haar beschermt tegen kleurvervaging.

MORINGA OLEIFERA: een microproteïne onttrokken aan het zaad van de Moringaboom of “wonderboom” (Moringa oleifera). Het is bewezen dat microproteïnes uit de Moringaboom verontreiniging voorkomen en de haarvezels beschermen tegen nadelige invloeden van buitenaf en tegen UV-straling. Vrije radicalen (terug te vinden in smog) kunnen chemische reacties veroorzaken in de vezels van de haarschacht en de haarstructuur van binnenuit beschadigen. Microproteïnes uit de Moringaboom werken als een filter en houden de vrije radicalen tegen, terwijl ze tegelijkertijd de Keratinestructuur versterken en stabiliseren.

Voordelen:

  • De haarkleur wordt behouden.
  • Het haar krijgt een stralende glans.
  • Diep penetrerende verzorgende ingrediënten die in perfecte harmonie werken met de behoeften van gekleurd haar.

Reviews

Nog geen reviews.