Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Set

Merk: Schwarzkopf

Model: setcool

€53, 66

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Schwarzkopf
Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Set

Blond Me Cool Blondes Set

De Schwarzkopf Cool Blondes-lijn is verrijkt met de 3D Bond Creation Technology. Deze technologie helpt bij het opbouwen van nieuwe bondingen. Daarnaast bevat de Cool Blondes-lijn paarse toning-formules die helpen om ongewenste koperachtige tonen te verwijderen en gele ondertonen te neutraliseren. De Blond Me Cool Set bevat: 

  1. Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Neutraliserende Shampoo (300ml)
    De Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Neutraliserende Shampoo is speciaal voor het meest delicate licht en gekleurde haar en reinigt en verzorgt het haar zachtjes. Hiernaast helpt deze shampoo gele ondertonen te neutraliseren zonder de haarkleur te veranderen.

  2. Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Neutraliserende Masker (200ml)
    Het Blond Me Cool Blondes Neutraliserende Masker herstelt de interne structuur van kwetsbaar, licht en gekleurd haar zonder overbelasting. Ook ontwart het Neutraliserende Masker poreus haar, waardoor het makkelijker doorkambaar is en helpt deze bij het neutraliseren van blond haar dat de neiging heeft warm te worden.

  3. De Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Spray Conditioner (150ml)
    De Schwarzkopf Blond Me Cool Blondes Spray Conditioner is een gepigmenteerde leave-in spray conditioner met koele cendré kleurrichting voor dagelijkse lichtgewicht verzorging van blond haar.

Reviews

Nog geen reviews.