Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Set

Merk: Schwarzkopf

Model: lightset

€53, 66

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Schwarzkopf
Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Set

Blond Me All Blondes Light Set

De Schwarzkopf All Blondes Light-reeks is speciaal ontwikkeld voor fijn tot halfblond haar. Deze lijn is geïntegreerd met een 3D Bond Creation-technologie en Silk Protein Complex, wat ervoor zorgt dat het haar vanuit binnenuit wordt herstelt. Ook maakt de Schwarzkopf All Blondes Light-reeks het haar gehydrateerd en tot 85% sterker. De Blond Me All Blondes Light Set bevat:

  1. Blond Me All Blondes Light Shampoo (300ml)
    De Blond Me All Blondes Light Shampoo reinigt het haar zachtjes zonder het haar te overbelasten, herstelt en revitaliseert het haar van binnenuit en helpt statische elektriciteit te voorkomen. De shampoo is verrijkt met Panthenol. Dit maakt het haar soepel en zacht en geeft ook nog eens een ongelofelijke glans!

  2. Blond Me All Blondes Light Mask (200ml)
    De Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Mask is een masker speciaal voor fijn tot normaal haar en voedt het haar intensief zonder het te verzwaren. Het Light Mask verbetert de beheersbaarheid en elasticiteit van het haar, geeft stabiliteit en controle aan het haar en beschermt tegen beschadiging door föhnen. Daarnaast is het Light Mask verrijkt met Panthenol, wat het haar hydrateert, soepel en zacht maakt en zorgt daarnaast ook nog een voor een gezond ogende glans!

  3. Blond Me All Blondes Light Spray Conditioner (200ml)
    De Blond Me All Blondes Light Spray Conditioner ontklit het haar onmiddelijk en verbetert de doorkambaarheid. Hiernaast hydrateert de Spray Conditioner het haar en zorgt deze voor een gezond ogende glans.

Reviews

Nog geen reviews.