Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Mask (200ml)

Merk: Schwarzkopf

Model: 2631459

Streepjescode: 4 045787 636178

€21, 11

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Schwarzkopf
Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Mask (200ml)

Blond Me All Blondes Light Mask (200ml)

De Schwarzkopf All Blondes Light-reeks is speciaal ontwikkeld voor fijn tot halfblond haar. Deze lijn is geïntegreerd met een 3D Bond Creation-technologie en Silk Protein Complex, wat ervoor zorgt dat het haar vanuit binnenuit wordt herstelt. Ook maakt de Schwarzkopf All Blondes Light-reeks het haar gehydrateerd en tot 85% sterker.

De Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Mask is een masker speciaal voor fijn tot normaal haar en voedt het haar intensief zonder het te verzwaren. Het Light Mask verbetert de beheersbaarheid en elasticiteit van het haar, geeft stabiliteit en controle aan het haar en beschermt tegen beschadiging door föhnen. Daarnaast is het Light Mask verrijkt met Panthenol, wat het haar hydrateert, soepel en zacht maakt en zorgt daarnaast ook nog een voor een gezond ogende glans!

Eigenschappen

  • Voedt het haar intensief zonder het te verzwaren
  • Verbetert de beheersbaarheid en elasticiteit
  • Geeft stabiliteit en controle aan het haar en beschermt tegen beschadiging door föhnen
  • De formule met Panthenol hydrateert het haar, maakt het soepel en zacht met een gezond ogende glans

Gebruik

Was het haar met de Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Shampoo. Breng de Blond Me All Blondes Light Mask aan op handdoekdroog haar en laat deze intrekken. Spoel het masker vervolgens grondig uit. 

Reviews

Nog geen reviews.