Nioxin Cleanser Shampoo 4 Fijn Chemisch Behandeld Haar (300ml)

Merk: Nioxin

Model: 4015600168469

€14, 52

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Nioxin
Nioxin Cleanser Shampoo 4 Fijn Chemisch Behandeld Haar (300ml)

Cleanser Shampoo 4 Fijn Chemisch Behandeld Haar (300ml)

Nioxin Cleanser Shampoo helpt bij het verwijderen van talg dat de haarfollikels verstopt.Verwijdert vetzuren en residu van de hoofdhuid en het haar.
Speciaal voor zichtbaar dunner wordend haar.

* dit artikel valt onder de categorie serviceproducten

Reviews

Simone

5/5

4 november 2014

Ik heb een zeer gevoelige hoofdhuid en reageer snel allergisch. Na jarenlang gebruik van Nioxin nummer 3 nu voor het eerst de nummer 4 besteld. De shampoo is heel prettig in gebruik en goed geconcentreerd waardoor je niet teveel nodig hebt. Mijn haar is mooi schoon, voelt wat voller/stugger (normaal erg fijn en slap)en ziet er erg goed uit na het wassen. Wel is mijn hoofdhuid erg droog na het wassen en heb ik een schilferrandje langs de haarlijn, ik verwacht echter dat dit een kwestie van wennen is (net iets andere bestanddelen dan de nummer 3) en dat dit vanzelf over gaat na iets langer gebruik. Al met al blijft Nioxin voor mij de nummer 1 en 1 van de weinige waar ik tegen kan.