Mason Pearson B4 Pocket Pure Bristle

Merk: Mason Pearson

Model: B4

Streepjescode: 5 014516 001548

€66, 95

Niet leverbaar
Tijdelijk niet leverbaar

Mason Pearson
Mason Pearson B4 Pocket Pure Bristle

B4 Pocket Pure Bristle

De Mason Pearson Pocket Pure Bristle harenborstel is een ideaal formaat om makkelijk mee te nemen in de handtas. Deze harenborstel is uitermate geschikt voor fijn haar. Met 5 ringen wildzwijnhaar. De Mason Pearson Pocket Pure Bristle beschikt over een uniek rubberen kussen. Het klassieke handvat is ontworpen voor comfort in 1885 en nooit meer veranderd. Met de hand gemaakt.

Lengte: 17,2cm
Breedte: 9cm
Lengte kop: 9cm

* dit artikel valt onder de categorie serviceproducten

Reviews

Marleen

5/5

20 november 2015

Waaauw, wat een borstel! Het kost wat maar dan heb je ook wat.. Na een dag gebruik merk ik al verschil in mijn haar en hoe het valt. Omdat ik de no poo methode doe (al twee weken) kreeg ik erg veel schilfers op mijn hoofd. Door de masserende werking op je hoofdhuid wordt het talg verspreid en de schilfers meegenomen. Snelle levering ook! Perfect!

Linda

5/5

21 februari 2015

Deze borstel is zijn geld echt wel waard! Nadat ik de eerste keer mijn lange dunne haar ermee had geborsteld voelde het een stuk steviger aan. De haren zijn wel hard dus voorzichtig bij de slapen. Maar verder wel fijn die massage voor je hoofdhuid.