L'Oréal Professionnel Silver Shampoo (500ml)

Merk: L'Oréal Professionnel

Model: E3557300

Streepjescode: 3 474636 974269

€20, 21

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

L'Oréal Professionnel
L'Oréal Professionnel Silver Shampoo (500ml)

Silver Shampoo (500ml)

L'Oréal Professionnel Serie Expert Silver Shampoo is een shampoo voor natuurlijk wit en grijs haar, die het haar laat glanzen en een gele gloed neutraliseert. De werkzame Aminozuren in de formule zorgen voor haar dat niet enkel heerlijk soepel is, maar ook body heeft. Benadruk de schoonheid van uw natuurlijk witte of grijze haar met deze kleurverhelderende en zachtmakende zilvershampoo. Het Gloss Protect System zorgt voor een prachtige, zuivere glans.

Resultaat
Uw witte of grijze haar wordt nieuw leven ingeblazen en krijgt de kans om optimaal te stralen. De gele gloed is geneutraliseerd, voor een versterkte witte of grijze kleur. Het haar is soepel en heeft een natuurlijke glans.

Gebruiksaanwijzing
Stap 1. Breng de shampoo aan op vochtig haar en gebruik in verband met het neutraliserende pigment geschikte wegwerphandschoenen. Masseer de shampoo licht in.
Stap 2. Spoel de shampoo direct uit of laat het maximaal drie minuten inwerken, voor krachtiger resultaat.
Stap 3. Wissel de shampoo af met een andere shampoo van Serie Expert. Volg voor een optimaal resultaat met de Serie Expert Silver Conditioner, voor een extra krachtige werking en ultieme verzorging van uw grijze haar.

Reviews

Nog geen reviews.