L'Oréal Professionnel Silver Conditioner (200ml)

Merk: L'Oréal Professionnel

Model: E3572300

Streepjescode: 3 474636 976133

€13, 55

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

L'Oréal Professionnel
L'Oréal Professionnel Silver Conditioner (200ml)

Silver Conditioner (200ml)

L'Oréal Professionnel Serie Expert Silver Conditioner is een conditioner voor natuurlijk wit en grijs haar, die het haar intens voedt, laat glanzen en een gele gloed neutraliseert. De formule is verrjkt met Ceramide en Babassu Olie, waardoor het de perfecte lichtgewicht behandeling is om het haar zacht en glazend te maken. De Aminozuren in de conditioner zorgen voor haar dat het niet alleen heerlijk soepel is, maar ook body heeft. Benadruk de schoonheid van uw natuurlijk witte of grijze haar met deze kleurverhelderende en zachtmakende zilverconditioner. Het Gloss Protect System zorgt voor een zuivere glans.

Resultaat
Uw witte of grijze haar wordt nieuw leven ingeblazen en krijgt de kans om optimaal te stralen. De gele gloed is geneutraliseerd, voor een versterkte witte of grijze kleur. Het haar is spoepel, zacht en heeft een natuurlijke glans.

Gebruiksaanwijzing
Stap 1. Breng de conditioner aan op gereinigd, vochtig haar en gebruik in verband met het neutraliserende pigment geschikte wegwerphandschoenen. Gebruik voor een optimaal resultaat in combinatie met de Serie Expert Silver Shampoo. Masseer het in op de lengtes. Is uw haar volledig wit? breng het dan enkel aan op de gelige punten.
Stap 2. Laat het maximaal drie minuten inwerken - des te langer, des te intenser - en spoel grondig uit.

Reviews

Nog geen reviews.