Calmare Cosmetics Haarhersteller (150ml)

Merk: Calmare Cosmetics

Model: cal21

€16, 95

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Calmare Cosmetics
Calmare Cosmetics Haarhersteller (150ml)

Haarhersteller (150ml)

Doffe, futloze haren worden veerkrachtig, glanzend en vitaal!

Het haar leeft op na het aanbrengen van een kleine hoeveelheid Calmare Haarhersteller. Doffe, futloze haren worden veerkrachtig, glanzend en vitaal. De preventieve werking van de haarhersteller voorkomt uitdroging van het haar. (Bijvoorbeeld door chloor, zon en zeewater). Door een kleine hoeveelheid in het haar te masseren ontstaan souplesse en vitaliteit en kan het haar naar wens in model gebracht worden.

Calmare Haarhersteller wordt niet uitgespoeld, is mild van samenstelling en blijft lange tijd actief.

Verkrijgbaar in 75 ml. en 150 ml.

Reviews

Mariska

5/5

9 juli 2015

Mijn kapper adviseerde mij dit product een jaar geleden. Sindsdien gebruik ik het altijd. Super product. Ik zou iedereen de Calmare haarhersteller adviseren.

Paul

5/5

28 juni 2015

Dertig jaar geleden raadde mijn kapster mij Calmare aan, omdat ik droog en breekbaar haar had t.g.v. alle kalk en stof etc. t.g.v. onze zelf uitgevoerde verbouwing. Gebruik het sindsdien elke dag na het douchen.