Schwarzkopf Blond Me All Blondes Detox Set

Merk: Schwarzkopf

Model: detoxset

€37, 99

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Schwarzkopf
Schwarzkopf Blond Me All Blondes Detox Set

Blond Me All Blondes Detox Set

De Schwarzkopf Blond Me All Blondes Detox-reeks met de 3D Bond Creation-technologie en Nordic Cotton Protein Complex herstelt de innerlijke haarbanden en zuivert alle blonde haartypes. Samengesteld met gehydrolyseerd soja-eiwit en Moringa-zaadextract om doffe en koperachtige blondines nieuw leven in te blazen. De Blond Me All Blondes Detox Set bevat:

  1. Blond Me All Blondes Detox Shampoo
    De Blond Me All Blondes Detox Shampoo zuivert zachtjes en verwijdert onzuiverheden, zoals stof, resten van zware metalen, resten van stylingsproducten en vervuiling uit het haar*. Hiernaas geeft de Detox Shampoo een gezonde en stralende kleur aan de blondines onder ons.

  2. Blond Me All Blondes Detox Mask
    Wil jij een doffe blonde kleur een nieuw leven in blazen? En zacht, glanzend en veerkrachtig haar? Dan is dit masker écht iets voor jou! Het Blond Me All Blondes Detox Mask zuivert het haar zachtjes en verwijdert onzuiverheden als stof, restanten, zware metalen en vervuiling*. Het Detox Mask herleeft het haar door de poriën te ontstoppen en een gezuiverd gevoel achter te laten. Ook maakt dit masker het haar gevoed en herlderder.

Reviews

Nog geen reviews.