Balmain Hair B-Loved (30cm)

€55, 06

Even niet op voorraad
2–4 dagen werkdagen levertijd

Balmain Hair
Balmain Hair B-Loved (30cm)
Balmain Hair B-Loved (30cm)
Balmain Hair B-Loved (30cm)
Balmain Hair B-Loved (30cm)
Balmain Hair B-Loved (30cm)
Balmain Hair B-Loved (30cm)

B-Loved (30cm)

Touperen zonder het natuurlijke haar te beschadigen? Dat kan met de Balmain Hair B-Loved

Een welbekende truc om volume te creëren is het touperen van het haar. Wanneer het haar wordt getoupeerd, worden de haarschubben in tegengestelde richting gekamd wat zorgt voor een natuurlijke lift vanaf de haarschacht. Wanneer de haarschubben eenmaal gelift zijn zullen deze nooit meer geheel terugkeren in hun originele positie, wat uiteindelijk zorgt voor beschadigd haar en gespleten haarpunten.

De B-loved biedt een directe lift vanaf de haaraanzet zonder het natuurlijke haar te beschadigen. De speciaal ontworpen hart-vorm verzekerd draagcomfort en een onzichtbare integratie. Dankzij de eenvoudige clip-in applicatie methode is het mogelijk om een volume boost te creëren in slechts enkele minuten. De B-loved is gemaakt van 100% Memory®Hair, weegt 30% minder dan echt haar en is daarom zeer comfortabel om te dragen. Het imiteert alle aspecten van echt haar, voelt zacht aan en blendt perfect in het natuurlijke haar. De Balmain Hair B-Loved kan gestijlt of gekruld worden tot 160°C, in tegenstelling tot andere haarstukken die gemaakt zijn van synthetisch haar.

Eigenschappen

  • Super snelle clip-in applicatie
  • Onzichtbare integratie
  • Makkelijk te stijlen of krullen tot maximaal 160°C

Gebruik

Maak een sectie van oor tot oor, ongeveer 10 cm vanaf de haarlijn. Plaats de Balmain Hair B-loved over het natuurlijke haar op de kruin van het hoofd. Bevestig twee clips vlakbij de sectie en een clip aan de achterkant van het hoofd. Kam vervolgens het natuurlijke haar over de Balmain Hair B-loved en stijl het haar naar wens. Gebruik de Balmain Hair Conditioning Spray for Memory®Hair om de B-loved in perfecte conditie te houden.

Varianten

Variant

Aantal

Amsterdam

Dubai

L.A.

London

Milan

New York

Rio

Stockholm

Sydney

Reviews

Nog geen reviews.