Schwarzkopf Blond Me All Blondes Rich Set

Merk: Schwarzkopf

Model: richset

€57, 29

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Schwarzkopf
Schwarzkopf Blond Me All Blondes Rich Set

Blond Me All Blondes Rich Set

  1. Blond Me All Blondes Rich Shampoo (300ml)
    De Blond Me All Blondes Rich Shampoo is een herstellende, voedende shampoo voor gemiddeld tot dik blond haar. Deze shampoo maakt het haar tot 85% sterker door het geïntegreerde 3D Bond Creation-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het haar wordt herstelt vanuit binnenuit.

  2. Blond Me All Blondes Rich Conditioner (250ml) 
    De Schwarzkopf Blond Me All Blondes Rich Conditioner is een verzorgende conditioner voor normaal tot dik, weerbarstig blond haar. De Blond Me All Blondes Rich Conditioner ontklit het haar onmiddelijk, verbetert de sterkte en elasticiteit van het haar en helpt poreus, blond haar glad te maken. Daarnaast is de Schwarzkopf Blond Me All Blondes Rich Conditioner is verrijkt met Marula-olie, wat zorgt voor een ongelofelijke glans!

  3. Blond Me All Blondes Rich Mask (200ml)
    Het Schwarzkopf Blond Me All Blondes Rich Mask is speciaal voor medium tot grof, dik blond haar. Dit masker voedt intensief en dringt diep door in de beschadigde binnenste haarstructuur. Het All Blondes Rich Mask reconstrueert de binnenste en buitenste haarstructuur en geeft soepelheid en kracht aan het haar. Hiernaast is het Rich Mask verrijkt met Marula-olie, wat het haaroppervlak glad maakt en het haar een gezond ogende glans geeft.

Reviews

Nog geen reviews.