Keune Keratin Curl & Keratin Volume

9 producten

€28,13 €26,14

€21,84 €19,90

€19,48 €18,09

€8,47 €7,78

Keune Keratin Curl & Keratin Volume

Keune Keratin Curl en Keratin Volume zijn de nieuwe omvormingsbehandelingen van Keune. Deze Keratine behandelingen geven prachtige volle krullen met een langhoudend volume. De Keratin Curl producten zijn verrijkt met actieve keratine; de belangrijkste bouwsteen van het haar. De keratine dringt tot diep in het haar door en verzorgt en versterkt. De behandeling verandert de haarstructuur met een zijdezachte, gezonde nieuwe haar structuur tot resultaat. Gekruld of met volume.

Keune Keratin Curl

Welke vrouw houdt er niet van; glamorous, vol en glanzend haar met prachtig golvende krullen. Keune Keratin Curl permanent maakt het mogelijk en geeft je de tools om adembenemend, krullend haar te creëren dat maandenlang houdt. De aangename geur van Keratin Curl verandert alles wat je je herinnert van een ouderwetse permanent. Keune Keratin Curl versterkt de haarstructuur, geeft een schitterende glans en creëert natuurlijke stylingsmogelijkheden. Keratin Curl bevat actieve keratine, de belangrijkste bouwsteen van het haar. De toegevoegde keratine dringt door tot diep in het haar en zorgt voor ultiem verzorgd, geconditioneerd en sterk haar met een prachtige, lang houdbare krul. Keune Keratin Curl is een eenvoudige salonbehandeling in 4 stappen, met een spectaculair resultaat.

Keune Keratin Volume

De ultieme volume boost – met een geweldige glans! Keune Keratin Volume is de perfecte oplossing voor fijn haar dat body en volume mist. De behandeling creëert prachtige volume effecten, ondersteunt de styling van het haar en is ideaal voor toepassing op permanent uitgroei. Keune Keratin Volume is perfect voor het creëren van langdurig volume bij de haaraanzet en versterkt en hydrateert het haar.