You Be-Natural Curl Stretch and Defining Treatment

Merk: You Be-Natural

Model: 652 CT

€24, 95

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

You Be-Natural
You Be-Natural Curl Stretch and Defining Treatment

Curl Stretch and Defining Treatment

Luster's You Be Natural Curl Stretch and Defining Treatment helpt jouw haar weer makkelijk beheersbaar te maken. Met deze treatment krijg je lossere en zachtere krullen terwijl het haar sterker en dikker wordt in combinatie met meer volume.

Het Luster's You Be Natural Curl Stretch and Defining Treatment pakket bestaat uit:

  • Luster's You Be Natural Curl Stretch Mousse dringt tot diep in het haar door om het op een natuurlijke wijze te versterken, repareren en verzorgen. Werkt van binnen naar buiten
  • De juiste vochtbalans van het haar wordt hersteld met Luster's You Be Natural Moisturizing & Conditioning Shampoo voor gezonder, glanzender en handelbaar haar. Ontklit tegelijk het haar en maakt het glad zodat het makkelijk doorkambaar wordt.
  • De met essentiële oliën en vitamines verrijkte Luster's You Be Natural Moisturizing & Softening Conditioner geeft het haar maximale hydratatie en maakt het haar makkelijk te kammen. Vitale conditioners herstellen de voedingsstoffen om het haar zijn natuurlijke kracht en gladheid terug te geven in combinatie met flexibiliteit, glans en volume.
  • Luster's You Be Natural verzegelt en maakt de haarzakjes glad om wrijving tegen te gaan en ontklitten makkelijker te maken.
  • Handschoenen

Reviews

Nog geen reviews.