Kyone 710T-40T Coupeschaar 6,0" (15,5cm)

Merk: Kyone

Model: 710T-40T

€132, 98

Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis

Kyone
Kyone 710T-40T Coupeschaar 6,0" (15,5cm)

710T-40T Coupeschaar 6,0" (15,5cm)

Deze prachtige nieuwe aanwinst van onze collectie heeft een vol ergonomisch design met een wegdraaiende duim. Het vol ergonomische design zorgt ervoor dat je de hele dag door moeiteloos en comfortabel kunt knippen, zonder dat er klachten of blessures in de armen en/of schouders optreden.

De tanden van de coupeschaar zijn zo gebogen, dat het snijblad de vertanding recht aansnijdt. Niet alleen wordt het haar hierdoor recht afgeknipt, maar ook glijdt het haar niet vooruit. Om de precisie van jouw knipwerk verder te verbeteren, is elke aparte tand ook nog voorzien van een laser-uitgesneden drietand.

Naast dat deze schaar er prachtig uitziet, is hij voorzien van een kogellager schroef (ball bearing screw). Deze schroef verminderd de weerstand tijdens het knippen en zorgt voor een zijde zachte loop. Deze soepele loop zorgt er voor dat de gewrichten van je hand, pols en arm zo min mogelijk worden belast. In combinatie met de ergonomische vormgeving, verklein je de kans op RSI-klachten en carpaal tunnelsyndroom.

Eigenschappen

  • Kyone 710T coupeschaar is verkrijgbaar in: 6,0” – 40 tanden
  • Vol ergonomisch design
  • Wegdraaiende duim 40 tanden
  • Elke aparte tand voorzien van een laser-uitgesneden drietand
  • Kogellager schroef (ball bearing screw)
  • Ook geschikt voor het zwaardere werk

Reviews

Nog geen reviews.